Knowledge Content

Zümmögés. stock audio, music and sound, royalty free audio clips

Tartalom

  íny papillómát okoz

  A telefon vagy a töltő zümmög töltés közben A töltő egyes belső alkatrészei rezeghetnek a telefon töltése közben, zümmögés halk zümmögő hangot adhat.

  A telefon kondenzátorának oszcillálása szintén adhat zümmögő hangot. Az emberi fül körülbelül 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományban hallja a hangot. Amikor a telefon teljesen vagy majdnem teljesen fel zümmögés töltve, de még a töltőre csatlakozik, halk zümmögő hang hallható, mivel a töltő üzemi frekvenciája megközelíti a 20 kHz-et.

  hogy a férgek tojást raknak

  A töltő általában 20 kHz-nél jóval magasabb frekvencián működik. A telefon kondenzátorának oszcillációs frekvenciája a tápellátástól függően változó, és néha hallható.

  hám petefészekrák

  A Huawei töltők szigorú biztonsági tanúsításon és teszteken mennek át. A halk zümmögő hang normális jelenség, és nem jelenti zümmögés, hogy probléma lenne a telefonjával.

  Kérdés: A múlt héten vidéken jártam, és arra lettem figyelmes, hogy a magasban futó elektromos vezetékek hangosan zümmögnek. Mi okozza a nagyfeszültségû vezetékek hangját? Válasz: A zümmögés abból ered, hogy a váltakozó elektromos tér a vezeték felületén levõ vízre hat.

  Időben csatlakoztassa le a töltőt, ha a telefont nem tölti. Ha a töltő meghibásodott például áramszivárgás tapasztalható vagy nem tölti a telefontkészítsen biztonsági mentést a fontos adatairól, majd vigye a telefont, a töltőt és a töltőkábelt egy hivatalos Huawei ügyfélszolgálati központba segítségért.

  pinworms ami azt jelenti