Nanotechnológia: striák - természet - Kutatási eredmények

Áttétes rákkódolás

Tartalom

áttétes rákkódolás

Hozzászólások Nature Nanotechnol. Martin Stolz a Biozentrumban, a Bázeli Egyetemen, Svájcban és munkatársai sikeresen alkalmazták az atomi erő mikroszkópiát a problémára, először az egér és az emberi ízületek porcját képezték, majd képalkotják. Ez a technika lehetővé tette számukra, hogy a porcszálak rugalmasságának csökkenését, és az oszteoartritisz külső jeleinek megjelenését megelőzően csökkentsék.

áttétes rákkódolás

A csapat reméli, hogy kutatásuk olyan eszközöket eredményez, amelyek a betegséget korán és minimálisan invazív módon érzékelik. Szerzői Hozzászólások Egy megjegyzés benyújtásával beleegyezik abba, hogy betartja a Feltételeinket és a Közösségi Irányelveinket.

Ha valami rosszindulatú vagy nem felel meg a feltételeknek vagy iránymutatásoknak, kérjük, jelezze, hogy nem megfelelő. Szerkesztő Választása Cseppek csapdázása nedvesítési hibákkal témák Folyadékdinamika Absztrakt A cseppek szilárd felületeken való mozgásának ellenőrzése döntő fontosságú számos természeti jelenségben és technológiai folyamatban, beleértve az esőcseppek, tisztító technológiák és hőcserélők gyűjtését és eltávolítását.

áttétes rákkódolás

A szilárd felületeken lévő topográfiai és kémiai heterogenitások olyan húzóerőket eredményeznek, amelyek a kívánt irányba történő cseppeket rögzíthetik és irányíthatják.

Áttétes rákkódolás rapamicin mTOR és a hipoxia-indukálható faktor HIF mechanikus célpontjának aktiválása döntő fontosságú az immunsejtek működésének szabályozásában.

Itt vizsgáltuk azt a mechani.