"A fogyás is sikerült, és alapvetően megváltozott az életünk"

Méregtelenítés fogyáshoz. Ma van Nárcisz napja!

Ez a mostani verzió sokkal Felejts el minden információt, amit eddig megtudtál a méregtelenítésről! Ez a mostani verzió sokkal egyszerűbben kivitelezhető, csupán 3 napig tart, nyugtató teákból és wellness ételekből áll. Jó hír, hogy nem kell koplalni, vagy rémes hashajtókat szedni — csak tiszta, természetes és finom ételeket fogyasztani.

Tweet Az õsz beköszöntével, felkészítve a szervezetünket és azimmunrendszerünket a téli idõszakra, érdemes méregtelenítõ kúrába kezdenünk,hiszen ez egy remek lehetõség arra, hogy felkészülten várjuk a nyirkos és hidegidõjárási viszonyokat. Mi sem egyszerűbb az őszi méregtelenítésnél, mint a szezonális gyümölcsök fogyasztása, hiszen ennyi pont elég az immunrendszerfelturbózásához, és a felesleges salakanyagok eltávolításához.

homeopátiás kezelés paraziták

Vegyük sorra,mik az õszi szezon gyümölcsei, amik igazi méregtelenítõk lesznek számunkra. A szőlő remek vértisztító, rostban gazdag, ami az egyiklegjobb béltakarító alapanyag, és ráadásul egy könnyen emészthetõ gyümölcsrõlbeszélünk, így garantált a szervezet teljes körû átmosása.

Léböjtkúra 16. nap NAGY VÁLTOZÁSOK!!!

A körte is remekül méregtelenítés fogyáshoz a bensőnket, amit salaktalanítás idején még az orvosaink iselõszeretettel ajánlanak számunkra egy-egy méregtelenítés idején. A szilva igazi emésztés- és anyagcseregyorsító, így akár reggel éhgyomorra is bátranehetjük, hisz remekül fokozza a bélmûködést.

Mindemellett még vízhajtó, remekimmunerõsítõ, és serkenti a máj és a vesék mûködését.

vastagbélrák vérmarkerek

Az almát sem hagyhatjukki a sorból, mint igazi õszi gyümölcsöt, hisz segíti a méregtelenítést, de méregtelenítés fogyáshoz zsír lebontását is. Este és reggel minimum egy-egy alma elrágcsálásával, öt kilóval is könnyebbek lehetünk 14 nap leforgása alatt.

helminthosporium echinulatum

Nem feledkezhetünk meg adióról sem, ami segítségünkre van a vérnyomásunk és a koleszterinünk kordábantartásában, de E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag, amivelméregteleníthetünk és fogyhatunk is. A füge is egy remek salaktalanító gyümölcs, viszont azt nem szabad elfelejtenünk, hogy a füge mellé rengeteg folyadékotkell innunk.