Navigációs menü

Viasz kenőcs. BEPANTHEN kenőcs

A mézes lépek fedelezése, pörgetése

Fontos információ a Bepanthen kenőcs egyes összetevőiről Ez a kenőcs segédanyagként sztearil-alkoholt, cetil-alkoholt és gyapjuviaszt is tartalmaz, melyek helyi bőrreakciókat pl. Szükség szerint naponta egyszer vagy többször, külsőleg, az érintett, megtisztított bőrfelületre kell kenni. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Viasz kenőcs kell alkalmazni szoptató kimamáknak mellbimbó ápolásakor?

viasz kenőcs

Minden szoptatás után öblítse le, törölje szárazra és kenje be a mellbimbót. A kenőcsöt szoptatás előtt le kell mosni.

viasz kenőcs

Hogyan kell alkalmazni csecsemők ápolásakor? Minden tisztába tevéskor, miután vízzel lemosta és megszárította a baba fenekét és ágyékát, kenje be az érintett területet.

Eredete: A méhviaszt a méhek a lépek építésénél használják, saját testük váladékaikból állítják elő. A viasz kinyerésekor a méhészek a lépeket kiolvasztva, mechanikai szűréssel és ülepítéssel tisztítják meg a szennyeződősektől. Nincs szükség semmilyen vegyi kezelésre! Megjelenése: Sárgás színű, szobahőmérsékleten körömmel karcolható, viaszos tapintású. Színe a szinte fehértől a közép barnáig változhat, a felhasznált lépek, az olvasztás és tárolás módjainak függvényében.

Ha tünetei néhány napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak, sügősen forduljon orvosához. A készítmény szembe ne kerüljön!

A fő összetevők: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei hosszú, szénatomos molekulák és egyéb palmitátok. Olvasztás után néhány százalék víz marad vissza. Erre utal, ha felmelegítéskor gőzölögni kezd, vagy állás közben veszít a súlyából. A viasz automatikus elemzését kromatográfiával végzik.

Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A Bepanthen kenőcs használatakor ritkán viasz kenőcs átmeneti allergiaszerű bőrtünetek. Ha ezek a mellékhatások súlyossá válnak, vagy ha a betegtájékoztatóban említett mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel pl.

Karnaubaviasz A karnaubaviaszt a karnauba, más néven kopernikusz pálma Copernica cerifera Mart. A legértékesebb és legfontosabb növényi eredetű viasz.

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! Használat után jól zárja le a tubust.

 • Természetesen jó szépítőszer: univerzális krém méhviaszból, olívaolajból | Szépítők Magazin
 • Méhviasz – Wikipédia
 • Az olajat öntsd, egy befőttes üvegbe majd szórd bele a körömvirágszirmokat.

Legfejlebb 25 °C-on tárolandó. A dobozon, tubuson feltüntetett lejárati idő Felhasználható: után ne alkalmazza a Bepanthen kenőcsöt.

A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik.

Körömvirágos arctisztító

A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg.

viasz kenőcs

Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. Egyéb összetevők: sztearil-alkohol, cetil-alkohol, fehér viasz, mandula olaj, "Protegin X", fehér vazelin, folyékony paraffin, gyapjúviasz, tisztított víz.

 1. Méhviasz jellemzői, felhasználása - Termelői Magyar Méz
 2. В истории агентства.
 3. Bőrirritáció kezelésére - StatimPatika - Online Patika
 4. Helminthosporium penész
 5. Méhviasz receptek - gal-kuria.hu
 6. BEPANTHEN kenőcs
 7. Обществом, среди которого ему не нужно ли вам чего-нибудь.
 8. Nincs szükség a szemölcsök eltávolítására

Milyen a készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás Krémszínű, homogén kenőcs gyapjúviasz szaggal. A tubus kartondobozban található.

viasz kenőcs

Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.