A húgyhólyagrák és tünetei

Végbélrák húgyhólyag

Tartalom

  Betegségek A vastagbélrák és a végbéldaganat egyes stádiumai A vastagbélrák és a végbéldaganat adott stádiuma azt jelzi, hogy a bélfal milyen fokban károsodott az elsődleges tumor által, illetve a szervezetben milyen mértékben képződtek áttétek.

  hogyan gyógyíthatók a papillómák

  Az adott stádium meghatározása fontos, mert behatárolja, hogy milyen terápiát lehet alkalmazni a daganat ellen. A vastagbélrák stádiumai 0 stádium: a betegség nagyon korai szakasza.

  papilloma vírus torokdaganat

  A rákos elfajulás csupán a belet borító legbelső szövetekben fedezhető fel. A daganat bármilyen méretű lehet.

  hpv anorectalis rák

  Előfordulhat, hogy nem érint nyirokcsomókat. A végbélrák stádiumai A végbélrák stádiumai hasonlóak a vastagbeléhez, azonban, mivel a daganat sokkal lejjebb helyezkedik el, a kezelési módok különbözhetnek.

  toxoplazmózis tünetei om

  Sebészeti úton eltávolítható a tumor, esetleg a végbél egy kis darabjával együtt. A tumor áttörte a belső szöveteket, de nem érte el az izmos falat 2-es stádium Dukes B : kismértékben előrehaladott daganatos elfajulás.

  condyloma a végbélben mit kell tennie

  A rák áttört a bélfalon és átterjedt más belső végbélrák húgyhólyag, mint a húgyhólyag, a méh vagy a prosztata. A tumor bármekkora méretű lehet, néha nem is túl nagy.

  tabletták férgek kezelésére

  A máj és a tüdő a végbélrák leggyakoribb áttét-képző szervei.