A méhtestrák tünetei, kezelése

Tamoxifen méhnyakrákja

Tartalom

  vastagbél méregtelenítő üzem

  Ajánlom a Facebookon Jó napot! Szeretném a véleményét kérni, 35 éves vagyok és több mint 5 éve szedek Tamoxifent, előtte 2 évig Lucrin injekciót kaptam, utána visszatért a menstruációm, ami mostanra elég gyenge vérzés.

  A legutóbbi, ban kiadott állásfoglalást felváltó szakvélemény az azóta összegyűlt irodalmi adatok tükrében megerősíti, hogy az emlőkarcinóma bizonyos eseteiben a szokásos 5 éves tamoxifen-terápia további 5 évvel történő meghosszabbítása biztonságos: nem növeli a méh pre mailgnus elváltozásainak kockázatát.

  Most voltam újabb konsiliumon, ahol a doktornő eddig azt mondta várjunk a gyermekválalással. Most megint rákérdeztem, azt válaszolta teoretikusan van esély tamoxifen méhnyakrákja teherbeesésre és ha sikerül utána felfüggesztjük a kezelés, amit egyébként 10 évig szedjek Ott hirtelen nem is tudtam mit kérdezzek, de utána jobban belegondolva a Tamoxifen szedése alatt nem ajánlott teherbe esni, sőt utána is 2 hónapot várni kell, mivel károsithatja a magzatot.

  féreghajtó gyógyszerek széles spektrumú emberek számára

  Tudom hogy újabb megbeszélésre kell mennem, viszont másrészt minden más orvos óva int a terhességtől, veszélyes és kiújulhat a betegség Tudom, hogy a jövőt ön sem látja, mégis a véleményét kérném vagy a tapasztalatait ez ügyben.

  Olvastam az oldalon, hogy ez önöknél hogy működik, sajnos nálunk Pozsonyban ez nem ilyen, nincs előre gondolkodás, petesejt őrzés, felkészités, jó komunikáció Előre papilloma kenőcs fórum tamoxifen méhnyakrákja az idejét és a válaszát! Kedves Kérdező!

  a genitális szemölcsök valószínűsége

  Ez valóban nagy döntés, fontos elhatározás, de minden lehetséges. Ilyenkor érdemes ezt többször is átbeszélni a kezelőorvossal: egyrészt a betegség kiindulási stádiuma fontos, hiszen abból valamelyest megítélhető, hogy mekkora a kockázata a betegség kiújúlásának, másrészt az is fontos, hogy lehetőleg ne gyógyszeres segítséggel történjék a teherbeesés.

  Azt senki sem tudja ígérni, hogy biztosan sikerül, vagy azt, hogy a betegség nem fog kiújulni, de valamilyen kockázatbecslés adható személyreszabottan.

  a helmintia fertőzés tünetei gyermekeknél

  Egy biztosa mostani hormonterápiát abba kell hagyni és tartani kell egy kis szünetet a teherbeesés előtt. A terhesvitaminokat lehet szedni, ha nincs aktív, kimutatható daganatos betegség. Sok gyerek született ilyen körülmények között, remélem Önnek is sikerül!

  az enterobiosis tünetei egy gyermeknél

  Ha számodra is hasznos volt cikkünk, megköszönjük, ha értékeled!