Pályázati rejtvény: 2020.10.28. (Szerda)

S keresztrejtvények

hólyag papilloma 3 cm szemölcsök és papillómák a végbélnyílás közelében

Százötven éve, Hálás vagyok, hogy voltál nékem, s csodával ajándékoztad meg az életem. Búcsúztatóját Legyen pihenése csendes, emléke áldott! Gyászoló család "Nem vársz már minket ragyogó szemeddel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel, De abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél.

Hisz Te a jónál is jobbat érdemeltél.

Munka és dicsőség HD Romantikus 2004

Hamvasztás utáni búcsúztatása A gyászoló család Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. Hamvasztása utáni búcsúztatója Hamvait a temető urnafalába helyezzük.

Százötven éve, Gyász "Beteg teste elpihent már, De lelke még velünk jár. Vasvár-Csopak Hajmáskér Emlékezzünk rá. Temetése

Kérjük részvétüket egy szál virággal fejezzék ki. Temetése Búcsúztatása Emléke szívünkben örökké él.

baktériumok 1 vizelet szemölcsök szemölcsök genitális szemölcsök

Csak az hal meg akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szerettek. Ez alkalomból a temetőbe hozzád érkezem, a kezem virággal, a szívem bánattal van tele. A virágokat a vázába elhelyezem, a hozzád írt idézetem és a 49 boldog évre emlékezem.

pikkelyes papilloma bőr hisztopatológiája a szemölcsök kockázata

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ÖZV. Gyermekünk nincs már és te is itt hagytál, De bízom benne, ő is valahol vár rám.

Százötven éve, Gyász "Nem dobog már a szív, mely a jóság tükre volt, megpihent a kéz, mely mindig csak adott, soha semmit nem kért és el nem fogadott" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Antretter Rezső 94 éves korában csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása

Egy igaz szerető testvér bízik benne, te jó úton vagy már, De eljön a nap, mikor s keresztrejtvények együtt leszünk és minden rosszat együtt elfelejtünk.