2020. év 1. negyedév kérdései

Papilloma a kar kezelése alatt miért csíp

Hogyan enyhíthetném a szemérem ajak alatti terület viszketését illetve a csikló viszketését? Ugyan ekkor a mellbimbóm is nagyon viszket. Lehet a hormonoktól???

Az ön kérdése

Minimális enyhülést a sheavaj ad de csak rövid ideig, köv. Válasz: Kedves Hölgyem! Kenetvizsgálat javasolt a terhességet gondozó szülész kollégánál!

A terhesség alatti hüvelyfertőzések kezelését a hüvelykenet mikroszkópos vizsgálata kell, hogy megelőzze, hiszen a hüvelyváladékban levő baktériumok normál flóra és esetleges kórokozó baktériumok aránya csak így itélhető meg és ez a választott kezelést döntően meghatározza.

A várandósság alatt alkalmazhatja a Lactofeel hüvelygélt, a normál hüvelyflóra visszaállítása révén csökkenti az esélyét a koraterhességben bakteriális fertőzés miatt meginduló vetélésnek, későbbi terhességi korban csökkenti az esélyét a koraszülésnek. Hüvelykeket eredményem. Aerob baktérium negatív,sok fehérvérsejt kevés normál lactobacilus flóra.

parazita és psa hemoglobin vérszegénység

Pisilés után néha égő érzést érzek és a hüvelyemben is. Ez mit jelent?

dysbiosis és allergia filiform papilloma, mint kezelni

Hogy helyre kell állítani a normál flórát? Ugyanis sok antibiotikumon vagyok túl. De a fehérvérsejt mit jelent? Köszönöm válaszát. Válasz: Kérdése megválaszolása nőgygyászati vizsgálat, colposcopia, kenet alapján lehetséges, kérem, kérdezze vizsgáló orvosát!

Az imént olvastam visszább: "A humán eredetű törzsek képesek tartósan megtelepedni az emberi bélrendszerben; a hatásuk is tartós Hogy a Protexin humán, azaz emberi eredetű törzset tartalmaz? És ha ezt jól értettem, akkor leírná, hogyan történik ez? Tisztelettel Zoltán.

Kérdés: 27 éves vagyok, tegnap este kezdődtek a problémáim. Párommal szeretnénk már babát,a héten együtt is voltunk. Az lenne a kérdésem hogy használhatom e a Lactofeel hüvelygélt,nem befolyásolja az esetleges foggantatást? Köszönöm szépen a választ. A tüszőrepedés körüli nap nem javaslom a Lactofeel hüvelygél alkalmazását, egyébként a ciklus egyéb a nemi szemölcsök megnyilvánulása a nőknél alkalmazva nem befolyásolja kedvezőtlenül a gyermekvállalási terveit, sőt a normál hüvelyflóra visszaállítása révén csökkenti az esélyét a koraterhességben bakteriális fertőzés miatt meginduló vetélésnek.

Én 36 éves vagyok. Nekem olyan problémám lenne,hogy mostanába nagyon sokat fogytam.

Hogyan működik a digitális terápiatervezés?

A napokban észre vettem,hogy a lábam között,és a hüvelyemnél nagyon barna a bőr. Nem viszket,nem fáj,csak nagyon zavar. Mit tehetek ellene? Válaszát köszönöm.

Írja meg kérdését!

Egy Hölgy. Válasz: Bőrgyógyászati, majd nőgyógyászati vizsgálatot javaslok.

Fontos tényező a daganat agresszivitása és a beteg általános állapota is.

Kérdés: Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom megakádolyzni hogy ne jöjjön elő ilyen sűrűn?

A macskakarmolási betegség előfordulása és okai

Köszönöm szépen előre is! Válasz: Tisztelt Hölgyem! Leírt panasza chronicus hüvelyi gombafertőzés típusos lefolyása, tünetegyüttese, ennek hosszabb távú megelőző kezelése javasolt, rendelőnkben készséggel ellátjuk.

Nőgyógyászati papilloma a kar kezelése alatt miért csíp javaslok, hogy mikroszkópos hüvelykenet vizsgálat alapján lehessen a megfelelő kezelést beállítani, bővebb info: www. KB 10 éves korom óta küzdök a hüvely folyással. Számtalan orvos által felírt készítményt használtam már. Krémeket, gyógyszertári kupokat, Klion ast, számtalan tenyésztés. Volt már candida, bakteriális vaginozis, mehszaj fagyasztás 2 szer is egymás után.

Ideig óráig használták, de újra visszatértek. Utoljára 4 felé tenyésztés re küldtek a kenetet.

Macskakarmolási betegség tünetei és kezelése

Candida, clamidia, és még kettő amire nem emlékszem, ezek szintén negatívak lettek. Amíg elkészült az eredmény tantum rosa huvelyoblitot kaptam. Semmit nem használt. Nem tudom lehet e bármi köze is a vesekoveimnek az állandóan fenn álló illetve vissza térő folyás ak.

  • A fájdalmas menstruáció az egyik fő tünete lehet az endometriózisnak, azonban nem az egyetlen.
  • Petefészekrák hasi csomó

Kérném a segítségét, írja le Ön szeri t mi lehet ez, vagy hogy lehet ezt még kezelni, illetve milyen irányba lehet még elindulni? Válaszát előre köszönöm!

Leírt panasza chronicus hüvelyi fertőzés típusos lefolyása, tünetegyüttese, ennek hosszabb távú megelőző kezelése javasolt, rendelőnkben készséggel ellátjuk. Rutin nogyogy. Panaszmentes voltam a vizsg kor is es azota is.

Human Papilloma Virus (HPV) Do No Harm: July 29, 2020

Ovszerrel méregtelenítő központok Temesvár a ferjemmel, 40 eves nobeteg vagyok,menopausa meg nem jelentkezett.

Kerdesem, hogy panaszmentesen is javasolna az ab os trp at? Felek nehogy a normal huvelyflorat pont a kezeles bontsa meg. Halasan koszonom megtisztelo valaszat. Udvozlettel Válasz: Tisztelt Hölgyem!

Orvos válaszol

Ha tovább szeretné vizsgálni a hüvelyflórát a javasolt kezelés előtt, akkor mikroszkópos hüvelykenet vizsgálat végezhető, mely igazolja az esetleges fertőzést, bővebb info: www.

Ettől függetlenül a szakorvos kolléga javaslatát én természetesen így interneten nem változtathatom meg és nem is változtatnám meg, hiszen vizsgálat alapján javasolta a kezelés.

Ez hamar elmúlt, azonban idén májustól kezdve 4 alkalommal fertőződtem vissza. Volt gombásodásom elsőnek, ezt is gyorsan lehetett kezelni. Legutóbb kenetet vettek tőlem és minden érték normális volt, úgy rémlik egy micoplasma értéke volt magas sajnos a lelet nincs meg, így lehet rosszat mondok. Doxycyclinnel lett kezelve.

  • Rögösödött aranyér Megismerek egy hanglejtést a telefonban.
  • A nyaki platyhelminták lárva formái

Ez volt egy hónapja, és most erősen sárgás és kissé nagyobb mennyiségű folyásom van ismét, amit laktóz tartalmú hüvelytablettával próbáltam papilloma a kar kezelése alatt miért csíp, így nem tudom eldönteni, hogy a tabletta darabjai távoznak vagy gombásodásom van ismét fehér darabos. Most a lactofeelnek adok egy esélyt néhány napig, mivel jelenleg nincsen rá keretem, hogy orvoshoz forduljak.

A kérdésem az volna, hogy a visszatérő fertőzések lehetnek-e inzulinrezisztencia vagy cukorbetegség jelei? Érdemes-e először cukorterheléses tesztet végezni, vagy más kivizsgálás javasolt? Továbbá, hogy a lactofeelnek van-e hatása már kialakult gombás fertőzés esetén is, vagy csak a megelőzést szolgálja?

határozza meg a helmintust hpv volt tun als mann

Válaszát előre is nagyon köszönöm! Februárban volt egy konizációm,tegnap kaptam meg a 2.

Egynapos sebészeti ellátás

A sejtekben találtak kis gyulladást. Szabad utat kaptunk a babatervezésre. Hüvelygélt ajánlottak,a lactofeel-re gondoltam. A kérdésem az lenne,hogy a gél használata mellett belevághatunk a babatervezésbe vagy ajánlott az óvszer használata a kúra alatt. Válasz: A tejsavas hüvelykezelés alatt nem javaslom a szexuális együttlétet, mivel a kezelés így kevésbé hatásos.

Őszintén megmondom nagyon félek. Tegnap este együtt voltunk a barátommal és kiszakadt az óvszer. Azt tudni kell hogy tegnap kezdett megjönni kevés pecsételő vérzésem volt. Mennyi esélye van rá hogy terhes lehetek?

Herpesz a nemi szerveken: a nemi herpesz (herpes genitalis)

Esetleg írássak ki 72 órás tablettát? Köszönöm a Válaszát előre is! Válasz: Esélyeket nem tudok vizsgálat nélkül mondani, ehhez ultrahangvizsgálat szükséges. Első lépésben nőgyógyászati ultrahangvizsgálatot javaslok, de 72 órás tablettát ügyeleten felírhat természetesen. Sajnos a harmadiknál reggelre vérezni kezdtem ami minimális alhasi fájdalommal párosúl.

Azt szeretném kérdezni,hogy komoly lehet e a baj? Válaszát előrre is köszönöm A vérzés miatt nem javaslom a Lactofeel hüvelygél alkalmazását, ha panasza nem szűnne, nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Ilyen esetben cytologiai kenetvizsgálat, chlamydia teszt jön szóba további vizsgálatként. Azt szeretném kérdezni,hogy ma kezdem használni a Lactofeel hüvely krémet.