Új baktérium fajt találtak a Vosztok-tóban?

Kfc jégbaktériumok

Legfrissebb híreink

Nosalty Hébe-hóba mindannyian elcsábulunk a gyorsétteremi kosztnak, még akkor is, ha fejben tudjuk, hogy ezeken a helyeken egyetlen étel sem olyan tökéletes, mint a reklámfotókon. Azt viszont, hogy mi történik a pult mögött a konyhában, kizárólag csak a gyorséttermek személyzete tudja, akik a bennfentes titkokat egyébként egy ideje szépen csepegtetik az internetre is.

A Reddit re felkerült információkból most az ausztrál News.

  1. Ürülékből származó kórokozók a jégben, már megint - Dívány
  2. До окончания третьего боевого дежурства в его жизни.

Legalábbis szerintük, Ausztráliában megesnek a következő esetek. Szószok Több KFC-dolgozó azt állítja, hogy bár a sült krumplikhoz adott szószok igazi közönségkedvencek, jobb, ha elfelejtjük őket.

Az étterembe járó vendégeknek ugyanis fogalmuk sincs arról, hogy a szószok egyik fő összetevője a serpenyők és olajsütők alján a nap végére felgyülemlett elhasznált olaj, ugyanis ahelyett, hogy kidobnák az olajsütők edényeiben felgyülemlett "mocskos maradékot", szószt készítenek belőle. Egy másik ausztrál konyhai alkalmazott azt írja, hogy a szószokban kfc jégbaktériumok százalékban nagyjából csak használt olaj van, egy kis maradék liszt, és néhány égett csirkehúscafat, ami szintén a használt serpenyőkből való.

Azt is hozzátették, hogy a krumplinak sincs köze a valódi burgonyához, hanem kfc jégbaktériumok szerint csak lisztből készülnek a gyorsétteremben kapható "krumpliételek". Saláták Lehet, hogy néha már te is kísérletet tettél arra, hogy a gyorséttermekben is valamilyen egészségesebb ételt válassz, de ha ilyenkor egy salátára esett a választásod, legközelebb inkább rendelj mást!

Melody Greenwood, a Health Protection Agency - Egészségvédelmi Ügynökség - laborvezetője elmondta, sokan hiszik, hogy a jégben az alacsony hőmérséklet miatt nem élnek meg a kórokozók. Ez azonban pusztán illúzió, hiszen az E.

Egy ausztrál McDonald's-alkalmazott ugyanis mindenkit óvva int a salátától - elmondása szerint mivel ezek az ételek fogynak a legkevésbé a Mekikben, ezért bevett szokás, papillómáktól és parazitáktól átcímkézik a csomagolásokat, és a lejárt szavatosságú terméket frissként adják el. Halburger Mivel ez sem a legnépszerűbb fogás a McDonald's-nál ezért a dolgozók azt írják, kerüljük el a halas hamburgereket is.

Top receptek

Ezt egy másik alkalmazott is megerősítette, bár ő azt tanácsolja, hogy mindig frissen készítve kérjük a halburgert. Jég Furcsának tűnhet, hogy még a jéggel is baj lehet a gyorséttermekben, de a dolgozók például kizárólag jég nélkül isszák üdítőitalaikat, és a jégkészítő automaták közelébe sem mennének.

Egy másik szerint ezek a gépek "több penészt és taknyos anyagot rejtenek, mint hinnéd. Egykorábbi McDonald's alkalmazott azt kfc jégbaktériumok, hogy a megmaradt csokialapanyagok mennek a fagyikra, ráadásul azok, amik egész nap álltak.

És persze ahelyett, hogy a megszilárdult részt leszednék, visszaforgatják a gépbe, hogy egy darabka se vesszen kárba. Az ausztrál News.

A felfedezés önmagában is hihető, az eredmények azonban még igazolásra várnak. Az orosz kutatócsoport több évnyi fúrás után februárjában érte el a 3,5 kilométer vastagságú jégtakaró alatt megbúvó tavat, ami immár 14 millió éve teljesen el van szigetelve a külvilágtól. A fúrólyukat kerozinnal töltötték fel, hogy meggátolják a visszafagyást, ami maga is tartalmaz baktériumokat, ezáltal aggályos volt, hogy beszennyezik a tó vizét.

És ezt olvastad már?