Bejegyzés navigáció

Hpv gyalog, Vírusos szemölcsök

Főlap Jasmin Soriat halála Ausztriában decemberében robbant a hír, hogy a sokat reklámozott HPV oltás beadása után 3 héttel légzésbénulásban meghalt egy sportos, azelőtt teljesen egészséges 19 éves lány, Jasmin Soriat. A média sokat foglalkozott az esettel.

Kiderült, hogy másoknál is előfordultak mellékhatások, például egy szintén sportos és egészséges 15 éves lány agytörzs- és gerincvelőgyulladásban betegedett meg ugyancsak 3 héttel a HPV oltás után. A lány lebénult, 6 napig az intenzíven feküdt, majd lassan kezdett hpv gyalog. Hpv gyalog gyászoló szülei mások iránt érzett felelősségből karácsonyán az interneten közzétették lányuk halálának körülményeit Tod unserer Tochter nach der vom Gesundheitsministerium viel beworbenen Impfung gegen Gebärmutterhalskrebs HPV-Impfung címmel, melynek fordítása alább olvasható.

Lányunk halála az Egészségügyi Minisztérium által sokat reklámozott méhnyakrák elleni oltás Papilloma és szemölcs oltás után Gyászoló szülők vagyunk, veszteségünket és fájdalmunkat semmivel sem lehet enyhíteni.

hpv gyalog a végbélben viszketés van szemölcs

Ugyanakkor felelősséget érzünk minden lány iránt, akik még be szeretnék oltatni magukat. Ezt a felelősséget nem hordozhatjuk egyedül, ezért készek vagyunk a nyilvánosság előtt részt venni a HPV oltás kockázatainak felderítésében. Lányunk, Jasmin Hpv gyalog, született Bizonyára ez a legrosszabb dolog, ami szülőkkel megtörténhet, és számunkra most a karácsonyi időszakban még mindig felfoghatatlan. Miután igencsak az a benyomáson támadt, hogy rajtunk, hozzátartozókon kívül országunkban nagyon sok személy, intézmény és cég megkönnyebbülne, ha a bécsi Igazságügyi Orvosi Intézet a vizsgálatok során semmilyen összefüggést sem találna lányunk halála és a röviddel azelőtt beadott HPV oltás között, az esetet átfogóan szeretném bemutatni, mert a részletek iránt még senki sem érdeklődött.

Úgy látom, csak azt várják, hogy a hátralevő vizsgálatok ki tudnak-e mutatni összefüggést vagy nem.

Aktuális akciók

Ha nem, akkor Jasmint is besorolják a tisztázatlan halálesetek közé, még akkor is, ha a körülmények átfogó vizsgálata egyértelműen arra enged következtetni, hogy a HPV oltás volt a halál kiváltó oka! Ki volt Jázmin, és mi történt időrendi sorrendben? Tény, hogy Jasmin Soha nem volt semmilyen súlyos betegsége. A tüdejével sem volt baj és sosem dohányzott. Az oltásokkal sem volt gond beleértve az FSME-oltást is kicsi korában. Szeptemberben három hetet dolgozott önként és ellenszolgáltatás nélkül a mondsee-i Hpv gyalog Segítő Otthonban, és az ergoterápa iránt kezdett érdeklődni.

Betűméret:

Jasmin nyáron nagyon sokat sportolt, rendszeresen kocogott, és biciklivel vagy gyalog túrázott nálunk a hegyekben. Az oltásra az Ausztriában nagy erőkkel folytatott reklámkampány hívta fel a figyelmét. Röviddel ezután több, önmagában ártalmatlan panasz jelentkezett, amelyeket Jasmin valószínűleg nem vezetett vissza az oltásra. Ezek a fejfájástól és hpv gyalog mesterséges fénynél való olvasás közben fellépő fényérzékenységtől kezdve egészen a makacs gyomorfájásig és hasmenésig terjedtek.

Ez utóbbiak az utolsó napban gyötörték. Mint várható volt, szervileg teljesen egészséges volt, és a toxikológiai vizsgálatok is negatívak voltak mindenféle mérgezésre. Nem volt sem szívinfarktusa, sem embóliája, sem gyulladásai, sem vírusos fertőzései. Az erőszakos halált már az elején kizárták, és ezt a törvényszéki orvos is megerősítette: nem volt rajta semmilyen sérülés vagy szúrás. Az alkoholtartalom 0, ezrelék volt, az azelőtti estén mindössze egy kis sört ivott, azonkívül csak teát.

A megállapításra került enyhe légcsőhurut közismerten nem vezet halálhoz, és a barátnőjének sem tűnt fel az előző estén egy köhögés sem. A Közegészségügy vezérigazgatója értesítette a tartományi egészségügyi hatóságokat, ez váltotta ki a média hpv gyalog. Az eredmények előreláthatólag januárban lesznek kész. Nem tudom, hogy vizsgálódnak-e ebben az irányban és igazolható-e ez utólag.

hpv gyalog A férgek embereken kívül élnek?

Mi mutat rá a HPV oltással való kapcsolatra? Tény, hogy Az interneten található oltási károsodások között pont ilyen panaszokat olvashatunk az érintettektől: a lányoknak a HPV oltás után egyes esetekben hetekig tartó gyomor- és bélpanaszaik voltak, s ezek kiváltó okát nem lehetett megtalálni. Jasminnak is voltak ilyen panaszai, annak ellenére, hogy fenyőféreg kezelés boncolásnál nem találtak vírust, és a bélflóra is teljesen rendben volt.

A halála előtti utolsó napon vett a patikában széntablettákat alkalmanként 4-et vett be belőlük és Hylak forte-Tropfen-t, melyből valószínűleg röviddel a lefekvés előtt vett be. Mindkét gyógyszert őrzöm még, de önmagukban jelentéktelenek, és még senki sem érdeklődött irántuk. Nem fogom tovább sorolni, hány kritikus és figyelmeztető beszámoló kering a HPV oltásról, legyen az az oltáskritikus svájci AEGIS egyesülettől, a graz-i Női Egészségügyi Centrumtól, vagy az osztrák hpv gyalog orvosok valamelyikétől.

Mi másban halhatott meg a lányunk? Nem találtak okot a halálos légzésbénulásra, ám az osztrák oltásszakértők szerint azt mégsem az oltás váltotta ki.

Tízezer hetedikes lány nem kérte az ingyenes, ám önkéntes méhnyakrák elleni védőoltást

Mindenki, aki ismerte Jasmint vagy közelebbről foglalkozott az esettel, és a józan eszére hallgat, arra a következtetésre jut, hogy nem más, csakis a HPV oltás lehetett a halál kiváltó oka. Nem ok nélkül jelentette az igazságügyi orvosszakértő is a szer gyanított mellékhatását az Egészségügyi Minisztériumnak. De nem bízom benne, hogy a még folyó vizsgálatok egyértelműen be tudják bizonyítani a halál és a HPV oltás közötti összefüggést, még akkor sem, ha az igazságügyi orvosszakértő minden eszközt bevet.

hpv gyalog hogy néznek ki a kolposzkópos szemölcsök

Másrészt a gyógyszeriparnak és a politikának nagyon érdekében áll, hogy ez ne történjen meg. A sokat reklámozott oltás, amivel rengeteg pénzt lehet keresni a három oltásból álló széria épp euróba kerülegyszerűen nem szenvedhet kárt.

hpv gyalog kenőcs krém a nemi szemölcsökre

Hazánk kritikus és kompetens orvosait elnémították. Múlt héten kaptam levelet egy osztrák nőgyógyászati osztály oltáskritikus főorvosától, mely kivonatosan a következőt tartalmazza: " Nagyon szívesen támogatnám önöket, de nyilvános fellépéseimen 'szájkosarat' kell hordanom. Rossz és groteszk, hogy ha valaki kritikusan gondolkodik, máris kriminalizálják!

Végül szeretném elmondani, hogy nagyon sajnálom Önöket és nagyon szégyellem hpv gyalog Ausztriában uralkodó állapotokat!!! A gyógyszeripari lobbi és a politika dominanciája az egészségügyben annyira nyilvánvaló, hogy hazánk orvosi elitje már nem léphet fel ellene.

Mélyen megrendítenek az e-mailek, amelyeket olyan ismeretlen orvosok és személyek írnak, akik már régóta harcolnak az oltási őrület ellen. Az oltás szószólói örvendezni fognak, ha az oltás és a halál közötti összefüggést nem lehet majd kimutatni.

Akkor elindíthatják a következő reklámkampányukat még nagyobb erővel, és lehet majd újra vaktában oltani, a babáktól a 90 éves nagymamákig! Mert hpv gyalog Osztrák Nőgyógyászati és Szülészeti Szakcsoport információs lapjában, melyet lányunk kapott a nőgyógyászától, nem szerepel sem célcsoport, sem semmilyen lehetséges mellékhatás. Akkor miért kell kitolni a korcsoportot 45 éves korig, amint azt a gyógyszeripar szeretné, és amit Elmar Joura oltásszakértő és Katharina Stemberger, az oltási akció védnöke már hangoztatott?

Az oltás szószólói pl. Azt is tisztázták, hogy nem volt mérgezése vagy sérülése, és halálának semmi köze sincs ahhoz, hogyan töltötte az estét. Este egy spanyol zenekar koncertjén volt a Klub Ost-ban, éjfélkor még a schwarzenbergplatzi McDonaldsban evett valamit, majd a barátnőjével és lakótársával együtt busszal a nußdorferstraßéig ment, ahol az éjjeli buszra akartak átszállni.

A busz csütörtökön nem közlekedett, kb. Itt két óra tájban megittak egy teát és megettek egy pirítóst, és három körül boldogan, gondtalanul lefeküdtek. Barátnője másnap épségben felkelt, Jasmin néhány órával elalvás hpv gyalog meghalt. Miért halt meg Jasmin a derűs ég alatt, amikor barátnője nem látott panaszra utaló jeleket és Jasmin sem említett semmit?

Hogy jut el hozzánk?

Más kiváltó okot nem fognak találni. Minket úgysem hpv gyalog meggyőzni arról, hogy nem az oltás a felelős. Ha a vizsgálat nem derít ki semmit, akkor a gyógyszeripar megkönnyebbül, még akkor is, ha minden jel szerint az oltáson hpv gyalog nincs más ok. Végül újból felteszem a kérdést: miért halt meg egy 19 éves fitt lány hpv gyalog, ha nem a beadott méhnyakrák elleni oltás szövődménye vezetett a halálhoz?

Jasmin fiatal lány volt rengeteg energiával és szeretettel az élet szép pillanatai iránt. Továbbra is mélyen sújt Jasmin lányunk halála. A gyakran igazságtalan beszámolók a médiában most, a karácsony előtti héten még nyomasztóbbnak tűnnek. Ennél rosszabbat a karácsonyi ünnepek táján egyszerűen el sem hpv gyalog elképzelni. Szomorú üdvözlettel, Stefan Soriat, felesége Barbara, és lányuk Julia karácsonyán