What others are saying

Hámlasztó méreganyagok. Share your thoughts!

Kiss Kriszta A mindennapi rohanás, a stresszes életmód, hámlasztó méreganyagok a méreganyagok felhalmozódásának hatása a bőrön mutatkozik meg leginkább, hiszen ez az első védelmi rendszerünk.

Az idő előrehaladtával azonban arcbőrünk veszít a feszességéből, kissé megereszkedik, hogy aztán ráncok, pigmentfoltok, egyenetlen elszíneződések, sőt, akár hámosodások és hegek jelenjenek meg rajta.

Ám nemcsak a külső környezeti ártalmak, hanem a belső, lemerült készletek is gyengítik az óriás gyurusféreg, így kevésbé tudja felvenni a harcot az öregítő tényezőkkel. A regenerálódás mindig nagyon fontos, de különösen a tavasz kezdetén, amikor a hosszú tél viszontagságai után sok esetben már kevésnek bizonyul a hétköznapi ápolás, és a bőr szinte kiköveteli magának a teljes megújítást.

A hely filozófiája Bár nincs nagy összehasonlítási alapom, mégis, már a küszöb átlépésekor éreztem, hogy különleges helyre keveredtem.

a nyelőcső tüneteinek papilloma és kezelése paraziták uralják a világot

Rohanva érkeztem meg, és estem be az ajtón, magammal cipelve a tavaszi fáradtságomat, a külvilág zaját és a belső kis nyűgjeimet. Odabent viszont halk, nyugtató zene, hangulatvilágítás, illatgyertya és békés harmónia fogadott.

A BHA a beta-hidroxi-sav avagy szalicilsav.

István, a masszázsstúdió működtetője és masszőrje megérezte a nyugtalanságomat, így beszélgetéssel oldotta a feszültségemet. Akkor tudtam meg azt is, hogy miben különbözik az ő szentélye a többi szépítő, kényeztető és relaxáló szalontól. A természetes tisztaságú olajok és kencék abszolút mellőzik a mesterséges színezékeket, tartósítószereket és illatanyagokat és kőolajszármazékokat.

A spa-kezelések között további különlegességekre lehet bukkanni. Ilyenek az egzotikus testradírok, melyek a világ tíz országának szépségápolási titkát fedik fel — egyesek nemcsak az elhalt hámrétegektől szabadítanak hámlasztó méreganyagok, hanem más tájakra repítenek az illatvilágukkal. Bio izraeli olívabogyós-sós testradír Bár érzékeny a bőröm — ezt nem tudom elégszer leírni - ettől a testradírtól egyáltalán nem féltem.

Táblázatok

Először kellemesen meleg olívaolajat masszíroznak a bőrbe, amitől kitágulnak a pórusok, így még mélyebbre juthatnak a hatóanyagok. Azután a sóval gyengéd, de határozott mozdulatokkal dörzsölik át a bőrfelszínt, melytől szinte azonnal felélénkül a vérkeringés.

papilloma a szájban képek a toxin mit jelent

Bio bőrselymesítő shea vajas masszázs Eleinte nem tudtam elképzelni, hogy a negyven perces testradír után még egy órát kibírok fekve, de olyannyira sikerült, hogy a pihentető zene és kényeztető masszírozás hatására picit elbóbiskoltam.

A shea vaj egyébként segít megelőzni a terhességi csíkok kialakulását, ugyanakkor gondoskodik a bőr nedvesség- és zsírtartalmáról, ezáltal fantasztikusan bársonyossá és rugalmassá válnak a hámrétegek.

Keresés az oldalon

Ezt is melegen kenik fel, majd egészen lágy mozdulatokkal masszírozzák a bőrbe, amitől jobban beépülnek a hatóanyagok. István a különböző ayurvéda- indiai- és svédmasszázs technikákat alkalmazza, melyek elegye inkább szépítő és ellazító jellegű, vagyis nem erősen dögönyözős.

szemölcsök a kéz rák férgek, mint egy folyó gyermek

A testkezelések és a masszázsok nem túl olcsók, az általam igénybevett radír és  masszázs közel 20 ezer forint, viszont, ha hozzáveszem a komplex kényeztetést és a testi-lelki felüdülést, akkor megéri a pénzáldozatot.