Sörök Gomba - Arany Oldalak

Gomba jeco

Tartalom

  Leírás Egy igazán okos, fejlesztő játék, mely segít a térbeli fogalmak elsajátításában. Játékosan megtanulhatjuk, az alatt, benne, mögötte, fent, előtte fogalmakat, miközben jót játszunk.

  c est quoi des jumeaux parasiți

  A helyes választ be kell illeszteni a táblába! Blogunkban is írtunk róla:Ma a DjecoTopologixjátékát mutatjuk be.

  mit nem szabad enni a férgek kezelésében

  Ez a játék a térbeli fogalmak elsajátításában segít, előtte, mögötte, alatta, felette, benne. TopologixÁr: ftA doboz tartalma:1 játék tábla5 korong: egér, béka, maci, madár, cica20 képA játék menete:Választunk egy képet, majd a kisgyerek elé helyezzük a táblát és az állat korongokat.

  jó orvosság papilloma és szemölcsök ellen

  Minden képen ugyanaz az öt figura szerepel:egér, cica, maci,madár, béka, de mindig más környezetben. A képeken a figurákon kívül még öt azonos dolog található, szikla, fa, ház, vödör, gomba. Választunk egy korongot pl: maci.

  hpv vírus észlelése

  A maci korongot értelemszerűen a gomba jeco, és a ház sorába kell berakni, lásd kép. Ez így megy addig, amíg mind az öt figurát elhelyezzük a képen. Közben beszélhetünk a képről, segíthetünk, kommunikációval irányíthatjuk.

  hpv kezelés a szájban

  Ha kész, megfordítjuk a kártyát és leellenőrizzük, hogy helyesen raktuk-e le. Így folytatjuk a játékot, amíg kedvünk tartja.

  a genitális szemölcsök megfertőzésének módjai

  Fejleszti a kommunikációs, megfigyelő, koncentrációs készséget!